Als u tijdelijk behoefte heeft aan capaciteit of specifieke expertise levert Contactworks u de juiste aanvulling op uw bestaande team. Contactworks heeft daarbij de beschikking over een uitgebreid netwerk van Professionals. Zo kunnen we voor u altijd de juiste match maken. Of het nu gaat om projectmanagers of teammanagers.

Contactworks levert op tijdelijke basis:

Deze medewerkers zijn altijd COPC Registered Coordinators en werken volgens de PRINCE2 projectmethodiek

Contactworks werkwijze
Op basis van een intake gesprek bepalen we de behoefte of functie profiel. Hieruit volgt tevens het competentie profiel (ervaring, kennis en kunde). Na het vaststellen van de match met één of meer kandidaten zullen wij maximaal twee c.v.'s aan u toezenden. Na een persoonlijke kennismaking met één of beide kandidaten en uw akkoord wordt een inhuurovereenkomst opgesteld. Voor het werven en selecteren van tijdelijke medewerkes worden geen kosten in rekening gebracht.
Gehanteerde tarieven zijn markconform en worden mede bepaald door de duur van de inzet welke op voorhand wordt overeengekomen.

Van tijdelijk naar vast
Contactworks voert namens haar opdrachtgevers ook werving- en selectie trajecten uit. Dit kan zijn naar aanleiding van een interim/detacheringsopdracht of direct wanneer er behoefte is aan ondersteuning op dit vlak.